A megszemélyesített csekkek, számlalevelek segítenek kilépni a „vállalat/szerv/hivatal arctalanságából”. Alapkitöltéssel vagy adatbázisból generált teljes megszemélyesítéssel, különböző kivitelben kínálunk komplex megoldást: a tervezéstől a gyártáson, a borítékoláson át a „postakész” átadásig. Rövid gyártási határidővel, akár egyedi kedvezményekkel és rugalmas szállítási móddal (személyes átvétel/24 órán belüli belföldi csomagküldés) állunk Partnereink rendelkezésére.

Néhányan imádják a „repiajándékokat”, mások kevésbé: de az biztos, hogy mindenki hoz belőle legalább egyet a családnak. A céges reklámtermékek köre azonban mára már jóval messzebb mutat a logózott tollaknál: alkothat különleges papírból készült mobil asztali tartókat, geometriai formákat, melyekkel olyan új célközönséghez juthat el, amiről nem is álmodott! Merjen kitűnni a versenytársak közül-bennünk partnerére talál bármely egyedi reklámtermék profi grafikai és nyomdai megoldásaiban! 

Sticky notes, jegyzettömb, naptár, könyöklő vagy határidőnapló: legyen partnere minden fontos pillanatában jelen! Egy rövid emlékeztető, egy feljegyzés a kreatív ötletekről vagy a fontos tárgyalásokról – ami mellett diszkréten a háttérben mindig látható az Ön logója, promóciója. Az elegáns noteszek az Ön hírét is tovább viszik, mikor partnere saját ügyfelével tárgyal. A logózott irodafelszerelések minden nap, több tucatszor emlékeztetik valamennyi alkalmazottat arra, hogy a vállalkozása hány területen kínálhat megoldást egy-egy problémára: a beszerzéstől a marketingig. 

Egyedi termékeket kínálunk a közigazgatási szervek, hivatalok részére, a borítéktól kezdve a jegyzőkönyveken át a különböző bírság tömbökig. A hivatalos nyomtatványokat mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelő tartalmi elemekkel gyártjuk. 

Csekkrendelés:

Tel.: +36 30 330 2526
E-mail: csekkrendeles@gledanet.hu

Egyéb szolgáltatások:

Tel.: +36 30 979 0529
E-mail: hello@gledanet.hu