Rólunk

Miben vagyunk mások?

Az 1991-es cégalapítás óta, három évtizedes szakmai tapasztalattal a hátunk mögött professzionális nyomdai megoldásokat gyártunk egyenesen az asztalára! 

Otthonosan mozgunk a hagyományos névjegykártya-, plakát- és katalógusgyártás terén éppúgy, mint a kreatív, egyedi megoldást igénylő marketingeszközök gyártásában. Igény szerint a grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésig a teljes folyamat terhét levesszük a válláról. 

A Gléda Kft. családi vállalkozás. Egy emberként, minden területen azon dolgozunk, hogy az elképzelésekhez rugalmasan alkalmazkodva találjuk meg a legideálisabb megoldást, a végeredmény pedig tökéletesen kielégítse minden Ügyfelünket, legyen az nagyvállalati partner, vagy a kis- és középvállalkozói szféra tagja. 

Nem vagyunk óriások, ahol a megrendelése, elképzelése vagy kérdése elakad a nagy nyári szabadságolások idején vagy másik kollégához kerül. Így nem kell újra meg újra elmagyaráznia a már leegyeztetett részleteket mindig valaki másnak. 

Ez adja meg azt a flexibilitást és elhivatottságot, mellyel valamennyi partnerünk számára mindig, minden körülmények között egyedi megoldásokat tudunk kínálni mind a grafikai tervezés, mind az elérhető termékek palettájában. Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű termékek kerülnek ki a kezünk alól – ennek köszönhetjük visszatérő ügyfeleink bizalmát. Termékeink egy része akár kis tételben is elérhető – így azokat a vállalkozásokat is örömmel szolgáljuk ki, akik hozzánk hasonlóan maguk sem „multik”, de kiváló minőségű anyagokkal szeretnek dolgozni. 

A világ rohan, a vizuális igények változnak, ezért kiemelten fontosnak tartjuk a legújabb trendek és technikák ismeretét, a folyamatos önképzést – legyen szó az egyedi grafikai tervezésről vagy a gyártási folyamatokról. Nem feledjük a régi, bevált eljárásokat, viszont Ön helyett is ismerjük és nap mint nap alkalmazzuk a legújabb trendeket.

Termékpalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy vállalkozása számára minden szükséges napi felhasználású irodafelszerelés, marketingeszköz egy helyen, egy kézből, pluszköltségek nélkül elérhetővé váljon, időt és energiát takarítva meg Önnek.

Szolgáltatásunk másik fő pillére az egyedi csekkes termék, mely nem csupán a szolgáltatók, önkormányzatok részére kínál pluszértéket, de rendkívül erős marketingeszköze az alapítványoknak, valamint a lakossági ügyfeleket is célzó vállalkozásoknak. Hiszen miért ne bővíthetné egy cég az általa elfogadott fizetési módokat a hagyományos csekkes megoldással is, amikor a magyar lakosság 75%-a még mindig ezt a klasszikus, „bevált” fizetési módszert választja?

A régi, „oldschool” sárga csekkek egy része már ma is QR-kód elhelyezésével készül, hamarosan viszont minden számlakibocsátó alkalmazza majd ezt a megoldást, hogy segítse ügyfeleit. A QR-kóddal ellátott csekkek befizetése ugyanis kényelmes és biztonságos megoldást nyújt:  a teljesítéshez már ki sem kell mozdulni az otthon kényelméből és elkerülhető a postai befizetőhelyek előtti kígyózó sor.

Ügyfeleink számára dedikált kollégákat biztosítunk az egyedi csekkes termékeink, valamint az irodafelszerelés, reklámtermékek, közigazgatási termékek terén – így garantáltan szakavatott munkatárs segíti Önt az első, néha bizonytalan lépések terén. 

Forduljon hozzánk bizalommal, örömmel segítünk akár már az ötletelés fázisában feltárva a lehetőségeket – egyedi igényekhez is kreatív megoldást gyártunk! 

Amennyiben már kész elképzelése van, akkor szívesen segítünk annak megvalósításában is!

Csekkrendelés:

Tel.: +36 30 330 2526
E-mail: csekkrendeles@gledanet.hu

Egyéb szolgáltatások:

Tel.: +36 30 979 0529
E-mail: hello@gledanet.hu