Öntapadó jegyzettömbök

A tökéletes választás, hogy a fontos dolgok ne merülhessenek feledésbe. Az élet minden területén használhatóak, a munka feladatok áttekintésétől a bevásárlólistáig.

Öntapadó jegyzettömb szettek

Puha, kemény-, műanyag vagy akár filc fedeles jegyzettömbök széles választéka elérhető oldalunkon. Ezek a sokszínű jegyzettömbök nem hiányozhatnak egyetlen irodából sem!

Felírótömbök

Ezek az egyszerű de nagyszerű tömbök minden olyan helyzetben helyt állnak, ahol kényelmesebb nagyobb felületre jegyzetelni: konferenciák, meeting-ek, előadások.

Jegyzetfüzetek

Ha valami komolyabbra van szüksége, akkor a megoldást ezek a jegyzetfüzetek jelentik. Elegáns megjelenésük, ugyanakkor strapabíró ragasztott vagy gyűrűs gerincük, tolltartó gumijuk teszi a lehető legjobb választássá.

Oldaljelölők

Pasztell vagy UV színekben rendelhető szabvány méretű oldaljelölők. Egyedi grafika a borítón jeleníthető meg.

Konferencia szettek

Ezek a szettek egyesítik magukban a felírótömböket, oldaljelölőket, naptárakat, öntapadó jegyzettömböket, így ideális választás olyan rendezvényekre, ahol a feljegyzett információkat később is előveszik. Mivel a terméket úgy terveztük, hogy mindennapos használat mellett a konferencia után még sokáig használható legyen, így biztos lehet benne, hogy partnerei nem felejtik el Önt. A termék kemény fedele biztosítja, hogy ölben is kényelmes legyen a jegyzetelés. Ez a legideálisabb választás, ha minden lehetséges felületen hirdetni akar.

Mappák és könyöklők

A mappák és könyöklők egyszerű és egyben nagyon praktikus kiegészítőik az íróasztalnak, hiszen mindig kéznél vannak. Természetesen saját logójával ellátva akár hirdetőfelületté is válhatnak.

Asztali naptárak és határidőnaplók

Egyedi grafikával ellátott asztali naptárak és határidőnaplók széles választéka elérhető oldalunkon. Ezek a termékek nagyszerű reklámfelületként funkcionálnak!

Egyéb irodai felszerelések

Az egyéb irodai felszerelések között megtalálhatóak tollak, ceruzák és jegyzetfüzet tokok. Ezek a termékek is természetesen kérhetőek egyedi grafikával is.

Telefon:+36 30 979 0529
E-mail:hello@gledanet.hu

Elérhetõségek