Egyedi termékeink önkormányzatok, hivatalok részére

Szinte minden hivatalban rengeteg a papírmunka, de egy önkormányzatra ez talán még inkább igaz. Hivatalos iratok tömegét kell rövid idő alatt feldolgozni, és ez természetesen akkor a legegyszerűbb, ha egységes formanyomtatványok állnak rendelkezésre. Cégünk ezeknek az elkészítését vállalja, rövid határidővel. Nézzük, picit részletesebben, mi az egyes irattípusok szerepe!

Előadói ív: Az előadói ív egy olyan irat, amely tartalmaz minden információt (iktatási szám, ügyintéző adatai, intézésének határideje, érkeztetési időpontja), adatot az adott ügy intézésével kapcsolatban. Ezen keresztül az ügyintéző informálhatja, és utasításokat is adhat a folyamat résztvevőinek. A hozzárendelt iratokkal együtt egy ügyiratot képez. Másodlagos szerepe, hogy az iratot fizikailag védi. Ügyiratok küldése esetén, ha irathiány merül fel, azt az előadói íven kell rögzíteni.

Helyszíni bírság tömb: A helyszíni bírság tömbök sok területen használatosak, a leggyakoribbak a közlekedési bírságok rögzítésére szolgálóak. Nézzük, ezeknek milyen formai követelményeknek kell megfelelniük! A tömb 225 x 148 mm nagyságú, egy garnitúra pedig 4 részből áll. A garnitúra első lapja az eredeti példány, ez egy fehér, önátírós, olyan mértékben, hogy még a tőpéldányon is jól olvasható legyen. A második lap a másolati példány, szintén önátírós, világoszöld színű. Alatta található a rózsaszín tőpéldány. A garnitúra utolsó tagja a csekkszelvény, amely a Magyar Posta előírásainak megfelel. A tőpéldányon kívül minden szelvény perforációval van ellátva.

Kerékbilincs jegyzőkönyv: Az általunk készített kerékbilincs jegyzőkönyv megfelel a vonatkozó előírásoknak, A4-es nagyságú, kétpéldányos, melyből a felső önátírós. Sorszámozott kivitelben készül.

Egyedi termékekre van szüksége önkormányzatok, hivatalok részére? Keressen fel minket! Széles kínálatunkban biztosan megtalálja azt, amit keres, ha pedig kérdése merül fel, bátran tegye fel munkatársainknak! Kérje ajánlatunkat még ma megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Posted on
Telefon:+36 30 979 0529
E-mail:hello@gledanet.hu

Elérhetõségek